ÖMER ÇAM İMAM HATİP ORTAOKULU

Telefon : 0216 392 92 38
Belgegeçer : .
WEB https://omercamiho.meb.k12.tr
Adres : ESENYALI MAH. GÖLET SK. NO4 ÖMER ÇAM IMAM HATIP ORTAOKULU PENDİK / İSTANBUL
VİZYON : Önderlikte emin sıfatıyla önde, Meziyetleriyle aksiyonlarında örnek, Eğitim planlamasını zamanında yapan, Rütbesi eserinde imzalı, razı olunan kişilikle donanımlı, Çaresizlere yol açan, erken kalkıp yol alan, Akademik eğitimini tam alan, Manevi yönü kuvvetli, inancına hürmetli, İlmiyle amil, fikriyle fatih, Milli ve manevi değerleri benimseyen, Akl-ı selîmini doğru kullanabilen, Mazinin hafızasını muhafaza eden, Hitabetinde hatip, sözünde tutarlı, Asil olabilmede zarif ve de azimli, Toplumsal sorumluluk sahibi, İlim ve irfanla donanmış Potansiyelli nesiller yetiştiren bir okul olmaktır.
MİSYON : Olgunlaşmasında medeniyet kervanına yol gösteren, Rağbeti vatan, millet ve Hakk için olan, Temelde hedeflerine lokomotif gücüyle ilerleyen, Ailede dini ve ahlaki değer merkezli, Olabilirlikle, gayretle, sabırla, şükürle, Kültürel mirası ilelebet yaşatabilen, Ulusal ve sosyal alanda kendini geliştirmiş, Liyakat sahibi, saygılı, erdemli ve de kıymetli, Ufku ve gönlü açık, ‘zaman bendedir ve mekan bana emanettir şuurunda bir gençlik’ yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim